Karriere Guide

Karriere guiden viser dig vejen til dit kommende job eller uddannelse. Her finder du hjælp til jobsøgningen, ansøgningen, jobsamtalen, at skrive et godt CV, og oplysninger om hvor du finder den rigtige uddannelse og ledige stillinger.

Jobjagt og karriereskift

Jobjagt og karriereskift

Jobjagt og Karriereskift Over 60 % af alle job annonceres ikke. Til gengæld får virksomhederne hundreder af ansøgninger på de stillinger, der kommer i avisen. Vil du have et (nyt) job, så gå efter de stillinger, som ikke annonceres. Jobjagt og karriereskift er et uddrag...


Personlighedstest

Personlighedstest

Find din type før du søger job Skil dig ud fra mængden af jobsøgere ved at bruge det bedste virkemiddel, du har, nemlig din personlighedstype. Med dette hæfte kan du finde ud af, hvilken type du er, og du kan læse om og forstå de forskellige typekoder i Myers-Briggs´...


Dit første job

Lær at læse og tyde en stillingsannonce, skrive den rigtige ansøgning med et godt CV, lær at være pågående over for virksomheder og fremfor alt – sælge dig selv rigtigt i første forsøg ved jobsamtalen. Konkret brugerhåndbog til nyuddannede uden specifik erhvervserfaring med henblik på at skaffe det rigtige job.


Forbered dig til samtalen

Jobsamtaler er for vigtige til at være en gætteleg for begge parter. En god forberedelse giver værdifuld inspiration til at sætte ens personlige og faglige udvikling i perspektiv og giver både ansøgeren/medarbejderen og virksomheden et seriøst beslutningsgrundlag.


Gratis e-bøger om HR

I samarbejde med Ventus Publishing ApS tilbyder Arbejde.dk gratis e-bøger om HR til download. Der kan downloades gratis bøger om bl.a. kampen om talent, vejen til empowerment, HR scorecard og Lean.


Gratis e-bøger om Jobsøgning

I samarbejde med Ventus Publishing ApS tilbyder Arbejde.dk gratis e-bøger om HR til download. Der kan downloades gratis bøger om bl.a. hvordan man kommer fra studie til job, jobtilfredshed, arbejdsglæde, jobsamtalen og hvordan man får jobbet


Gratis e-bøger til studerende

I samarbejde med Ventus Publishing ApS tilbyder Arbejde.dk gratis e-bøger til studerende. Bøgerne kan downloades gratis. Her finder du bøger om bl.a. hvordan du kommer fra studie til job, jobsamtalen, hvordan du får jobbet, kompetenceudvikling m.m.


Jobansøgning & CV

I denne bog finder du inspiration til hvordan du præsenterer dig selv på en måde, så du bliver inviteret til samtale.
Du kan bl.a. læse om, hvordan du afkoder virksomhedens behov, hvad personalechefer lægger vægt på, og hvad der reelt står i stillingsannoncerne.


Jobsøgning

Er du jobsøgende er dette hæftet for dig. I de første kapitler lærer du generel jobsøgningsteknik, opstilling af CV og ansøgning. Læs hvordan du håndterer jobsamtalen og en evt. jobtest.
Mere specielle emner som jobguider, adressekataloger, søgetjenester, jobtests og rekrutteringsbureauer, vil blive behandlet på hæftets egen hjemmeside.


Jobsøgning – Personlig markedsføring

Jobsøgning er i høj grad et spørgsmål om at markedsføre sig selv og sin arbejdskraft.

Du er ikke en køber, der skal have et job – du er en sælger, der tilbyder sin arbejdskraft. Det er præcist budskabet i denne bog. Bent Schiødte Jørgensen har mange års erfaring fra begge sider af skrivebordet og øser af sin viden om kommunikation, forhandlingsteknik, ansættelseskontrakter, menneskekendskab ? og alt sammen sat i scene med anekdoter og et snert af humor, der holder læseren fanget.


Jobsøgning på internet

Er du jobsøgende, og har du adgang til internettet, så er dette hæfte lige noget for dig. Du får først en grundig indføring i, hvordan du søger et job. Du får eksempler på ansøgninger og CV’er, og vi prøver at fjerne uhyggen fra jobsamtalen. Derefter viser vi dig, hvordan du finder et job at søge ved hjælp af internettet.


Karrierecoach.dk

KarriereCoach Danmark har en række ydelser, som gør det lidt lettere at vælge de rigtige løsninger – og at komme godt igennem de valg som (måske) andre har truffet, og som påvirker dig! KarriereCoach Danmark er specialister i genplaceringsprogrammer og karriererådgivning


Kunsten at gøre karriere

At gøre karriere kræver fokus, men også refleksion over vores valg – og konsekvenser af dem. Gennem fakta, inspirerende råd, personlige erfaringer og interviews med markante erhverskvinder og -mænd får du redskaber til at blive klædt godt på til dit eget karriereforløb og træffe dine egne valg. Mød bl.a. Lene Espersen, Lars Rebien Sørensen, Karin Verland, Mogens Munk Rasmussen, Lise Kingo, Asger og Malou Aamund.


Når du søger job

Uanset om du er nyuddannet og skal søge dit første job, eller du mere eller mindre uventet er havnet i de lediges rækker, vil du have stor gavn af dette hæfte. Skriv en overskuelig ansøgning, der kommer øverst i bunken, og vis hvorfor du bør have jobbet, når du kommer til samtale.


Ved joblivets korsvej

At blive opsagt er en stor psykisk og følelsesmæssig belastning. Først, når man er kommet over den, er man klar til at begynde jobsøgningen.


Vejen til et godt CV

Når man søger job, er det vigtigt at have et godt CV. Men hvad vil det sige? Hvilke krav er der til, hvordan CV’et skal se ud? Hvordan bliver det læst af de personaleansvarlige? Og hvordan kan man bruge internettet i forhold til at skrive og formidle et CV?


www.søgjob.net

Anvisningerne retter sig mod den ambitiøse jobsøger, der vil opnå hurtige resultater, ønsker at udnytte arbejdsmarkedets gunstige forhold til at rykke et par trin opad karrierestigen eller blot vil øge sit kendskab til egen markedsværdi og jobmuligheder.

Emner, der bliver behandlet:Forstå den rekrutterende virksomhed, lad jobagenter og RSS-feeds gøre arbejdet, Markedsfør dine kompetencer digitalt, takt og tone i den papirløse ansøgning, bliv synlig med CV-optimering?