Kontakt


Om Arbejde.dk
Arbejde.dk har siden 2002 været en af Danmarks mest populære job guider, og har siden lanceringen serviceret mere end 1.000.000 brugere.

Formålet med Arbejde.dk er først og fremmest at give et fyldestgørende overblik over alle Danske job portaler, vikar- og rekrutteringsbureauer og andre aktører på markedet. Arbejde.dk giver såvel jobsøgende som virksomheder en fælles portal til både det danske og udenlandske jobmarked.

Alle henvisninger på Arbejde.dk bliver løbende vedligeholdt, og redaktionen bag portalen sørger hele tiden for at sikre kvaliteten af disse henvisninger.

Kontakt
Bag job guiden Arbejde.dk står virksomheden ESO©, der ud over Arbejde.dk også driver en række andre internet portaler. ESO© har siden 2001 stået for driften af forskellige portaler rettet mod arbejdsgivere, arbejdstagere og studerende.

ESO© kan kontaktes på følgende adresse:

ESO
Skindergade 15
1159 København K
support@arbejde.dk
(+45) 70 27 28 71

Hvordan opnås en henvisning på Arbejde.dk
Redaktionen bag Arbejde.dk vil løbende sørge for et godt og repræsentativt billede af det danske og udenlandske jobmarked. Seriøse og nyttige aktører vil således altid have mulighed for at få en henvisning fra dette forum.