Det Faglige Hus

Senest opdateret: 13. august 2010 af · 7 kommentarer 

Det Faglige Hus - Resten af året gratis

Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er et paraplybrand for en række fagforeninger, a-kasse og forening for selvstændige. Som medlem af vores organisationer er du sikker på, at dit kontingent ikke bliver brugt til at støtte politiske partier og lignende. Vi mener, at politik er en privat sag, som det er op til det enkelte medlem at forholde sig til uden indblanding fra andre. Ideen er og har altid været, at det skal være muligt for lønmodtagerne og selvstændige at få både en faglig og a-kassemæssig dækning uden, at det skal koste en formue.

Besøg Det Faglige Hus

Kommentarer

7 tilbagemeldinger til “Det Faglige Hus”
 1. Jeg kan i hvert fald anbefale det faglige hus,da jeg kun har haft positvie oplevelser med dem.

 2. Per L. Rasmussen siger:

  Det faglige Hus er noget skrammel. Hjælper dig ikke, forhandler ikke overenskomst, og er mest af alt spild af penge. Hvis du ikke er medlem af fx 3F, er der risiko for, at du fx ikke har ret til løn under sygdom. Det kunne dfh ikke gøre nogrt ved. De har slet, slet ikke musklerne til at stå op mod arb giverne.

 3. Susan Riis siger:

  Jeg har ellers kun gode oplevelser med Det Faglige Hus.

  De har hjulpet mig i flere omgange, både i forhold til at hjælpe mig i min karriere, men også hjulpet min i min jobsøgning, til at lave et godt CV og skrive en god ansøgning, samt at performe til jobsamtalen.

  Stor og positiv anbefaling herfra.

 4. Clicklån siger:

  Det er da ikke noget skrammel. Det er bare billigt. IKEA er da heller ikke skrammel bare fordi det er billigt. Ikke alle kan bare lige tage et lån i banken for at dække over mistet job.

 5. Simon Job siger:

  Har 2 venner som har oplevet problemer med deres arbejdsgiver, hvor i det faglige hus fik hjulpet dem begge gange. Min oplevelse er generelt at alle fagforeninger og a-kasser yder en solid service og at virksomheder har autoritet overfor dem. På den måde er Danmark et meget gennemsigtig land ift. bare vores nabolande.

  Stor ros til a-kasserne samvirke.

 6. Erik Hansson siger:

  Man skal passe på de gule fagforeninger. Har talt med en kammerat, der meldte sig ind i Krifa. Fik kritisk sygdom, men ingen penge.

 7. Fagforeningerne er ikke hvad de har været… Der findes heldigvis billigere alternativer nu om dage.

Anmeldelser / Kommentarer

Her kan du skrive en kommentar eller en anmeldelse af artiklen

Hvis du ønsker at få vist dit billede eller jeres logo sammen med kommentaren/anmeldelsen, så anskaf en gravatar!