Next Rekruttering

Senest opdateret: 7. januar 2020 af · Kommenter 

Next Rekruttering er et landsdækkende rekrutteringsbureau bestående af et netværk af erfarne rekrutteringskonsulenter. Da vi har mange konsulenter tilknyttet, kan vi tilbyde indsigt i en lang række forskellige brancher. Vi rekrutterer på alle niveauer i organisationen uanset om det er strategisk, taktisk eller operationelt. Vi tilbyder også head hunting og executive search både i Danmark og internationalt samt rekruttering til bestyrelse og advisory board.

Next Rekruttering arbejder ud fra et unikt koncept med fokus på at skabe værdi for jeres virksomhed eller organisation. Vi sikrer solide rekrutteringer på den korte bane, men har i processen et stort fokus på fastholdelse på den lange bane.

Vi matcher kandidatens motivation, personlighed og forventninger med virksomhedens kultur, værdisæt og ledelsesstil. Dette gøres gennem organisatorisk mapping af virksomheden, inden rekrutteringsprocessen starter. Samtidig skaber vi rum for tillidsfulde og ærlige samtaler med alle stakeholders, således at der skabes det bedste fundament for forventningsafstemning.

Efter afsluttet rekruttering er vores forhåbning, at alle involverede har fået tilført indsigt og ny viden om sig selv, teamet og virksomheden.

Omdrejningspunktet for vores succes er vores koncept Next Level Talent Match Succes. Konceptet er snorlige og sikrer grundig og smidig rekruttering i topklasse. Gennem konceptet styres alt fra employer branding i jobannoncen til 100-dages-planer for kandidaten i onboardingperioden.

Besøg NextRekruttering.dk

Anmeldelser / Kommentarer

Her kan du skrive en kommentar eller en anmeldelse af artiklen

Hvis du ønsker at få vist dit billede eller jeres logo sammen med kommentaren/anmeldelsen, så anskaf en gravatar!