Ledelse & Administration

Guide til rekruttering indenfor ledelse og administration. Her finder du danske og internationale rekrutteringsbureauer der opererer på det danske arbejdsmarked.

Adecco

Adecco

Adecco Danmark A/S er Danmarks største rekrutterings vikarbureau og en førende virksomhed indenfor vikar- og rekrutteringsydelser. Adecco har over 34.000 ansatte og 6.600 kontorer i mere end 60 lande og områder i verden. Adecco Group tilbyder en bred vifte af tjenester,...


Forsvarets Rekruttering

Forsvarets rekruttering rekrutterer til alle Forsvarets uddannelser og der er mange. Find den uddannelse, der passer til dig og få muligheder og oplevelser, du ikke finder andre steder.
Forsvarets Rekruttering rekrutterer Forsvarets værnepligtige og øvrige personel til konstabel-, befalingsmands- og officersuddannelser i Forsvaret.


Friis International

Friis International er specialister i at identificere, evaluere og rekruttere ledere med top resultater bag sig. Vores succes skyldes vores evne til at forstå vores kunders behov, vores engagement og desuden mange års erfaring i at evaluere kandidater.


GlobeSearch

GlobeSearch beskæftiger sig med rekruttering af topkvalificerede ledere, specialister og forandringsagenter inden for salg/marketing, IT, program- og projektledelse, HR, finans m.v.
Vi medvirker desuden til forretningsudvikling og indgår som en aktiv sparringspartner med ledelsen.


Harton & Rosenkilde

Harton og Rosenkilde er et rekrutteringsfirma med speciale i at rekruttere og headhunte ledere og specialister til både internationale og nationale topstillinger i erhvervslivet.


Wingmanager

Wingmanagers kerneydelse er rekruttering og omfatter annoncerede stillinger, emnebanksøgning og Executive Search i markedet. Vores udvælgelsesproces hviler på veldokumenterede og kvalitetssikrede metoder, som giver stor træfsikkerhed for både kandidaten og virksomheden.