Uddannelse

Oversigt over portaler om uddannelse, kurser, voksen- og efteruddannelses muligheder m.fl. hvor du også kan få informationer om adgangskrav, optagelsesregler og jobmuligheder efter endt uddannelse.

Cirius

CIRIUS har til formål at styrke internationaliseringen af de danske uddannelser.


Styrelsen for International Uddannelse

Styrelsen for International Uddannelse hører under Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. Et af Styrelsens formål er at bidrage til at styrke Danmarks position i det globale samfund ved at fremme uddannelsernes internationalisering, interkulturel forståelse, integration og globalt udsyn.

Vil du uddanne dig på tværs af grænser, kan du få hjælp her. Der er information og støtteordninger for dig, der vil til udlandet. Hvis du kommer med en udenlandsk uddannelse, kan du få en vurdering eller anden vejledning.


UddannelsesGuiden.dk

På UddannelsesGuiden – ug.dk – findes information om ordinær uddannelse, voksen- og efteruddannelse samt job og arbejdsmarkedsforhold i Danmark. UddannelsesGuiden samler alle artikler fra den tidligere vejledningsportal, ug.dk, og artikler fra voksenuddannelsesdatabasen vidar.dk. Ug.dk dækker hermed det samlede udbud af ordinære uddannelser i Danmark. UddannelsesGuidens mål er at levere præcis og opdateret information til alle, […]


Udiverden.dk

Portal med idéer og praktisk information til dem der vil til udlandet at studere.


VUC

En af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med centre i hele landet.