Frivillighed.dk

Senest opdateret: 11. november 2009 af · Kommenter 

På frivillighed.dk kan du læse om Center for frivilligt socialt arbejde, og hvad vi beskæftiger os med. På Centret arbejder vi for at fremme og støtte frivilligt socialt arbejde i Danmark blandt andet gennem information, rådgivning, kurser, konferencer og konsulentbistand.
Formål

Formålet med frivillighed.dk er at understøtte frivilligt socialt arbejde og hjemmesiden er en vigtig platform for dialog med vores bruger og for formidling af vores aktiviteter, tilbud og viden om frivilligt socialt arbejde.
Hvem henvender frivillighed.dk sig til?

Frivillighed.dk henvender sig først og fremmest til de frivillige sociale organisationer – heriblandt foreningernes aktive frivillige, bestyrelsesmedlemmer, ansatte og andre med koordinerende funktioner i frivillige sociale organisationer. Derudover henvender hjemmesiden sig til offentlige myndigheder – f.eks. kommunerne og andre, der samarbejder med frivillige sociale organisationer.

Arbejder du med – eller interesserer du dig for frivilligt socialt arbejde, er du velkommen til at benytte hjemmesidens informationer.

Besøg Frivillighed.dk

Anmeldelser / Kommentarer

Her kan du skrive en kommentar eller en anmeldelse af artiklen

Hvis du ønsker at få vist dit billede eller jeres logo sammen med kommentaren/anmeldelsen, så anskaf en gravatar!