Forbered dig til samtalen

Senest opdateret: 30. oktober 2009 af · Skriv en anmeldelse 

Forbered dig til jobsamtalen

Forbered dig til jobsamtalen

– Hvad spørger de om, og hvad svarer du?

I bogen finder læseren inspiration til, hvordan man forbereder sig på de klassiske spørgsmål som f.eks.: “Hvad er dine stærke og svage sider?” Ved at arbejde med de typiske spørgsmål, der stilles, inden de bliver stillet, vil læseren kunne gå til samtalen med den selvtillid, som er resultat af at føle sig velforberedt.

Jobsamtaler er for vigtige til at være en gætteleg for begge parter. En god forberedelse giver værdifuld inspiration til at sætte ens personlige og faglige udvikling i perspektiv og giver både ansøgeren/medarbejderen og virksomheden et seriøst beslutningsgrundlag.

Ud over gennemgangen af de klassiske spørgsmål beskriver bogen de rammer, som virksomheder lægger for udvælgelse, medarbejdersamtaler og intern rekruttering. På den måde får læseren et indblik i, hvad sine/hendes svar bruges til, og hvordan de fortolkes.

Bogen indeholder mange skemaer, der hjælper læseren til at strukturere sine tanker og formulere sine egne svar på de vanskelige spørgsmål. Skemaerne kan downloades fra forlagets hjemmeside – www.fokus.dk – så læseren ikke behøver at gøre notater i selve bogen.

bogen koster ca. DKK 175,00 – Læs mere og køb bogen her


Sideantal: 154
Indbinding: Paperback
Forlag: Fokus
Udgivet: 01-01-2005
Udgave: 1
Udgave/oplag: 1. udgave, 1. oplag
Originalsprog: Dansk
Serie: Fokus bøgerne
ISBN-10: 8798719947
ISBN-13: 9788798719946

Anmeldelser / Kommentarer

Her kan du skrive en kommentar eller en anmeldelse af artiklen

Hvis du ønsker at få vist dit billede eller jeres logo sammen med kommentaren/anmeldelsen, så anskaf en gravatar!