Jobsøgning – Personlig markedsføring

Senest opdateret: 27. oktober 2009 af · Skriv en anmeldelse 

jobsogning-en-haandbog-i-personlig-markedsforing

Jobsøgning - en håndbog i personlig markedsføring

Jobsøgning er i høj grad et spørgsmål om at markedsføre sig selv og sin arbejdskraft.

Du er ikke en køber, der skal have et job – du er en sælger, der tilbyder sin arbejdskraft. Det er præcist budskabet i denne bog. Bent Schiødte Jørgensen har mange års erfaring fra begge sider af skrivebordet og øser af sin viden om kommunikation, forhandlingsteknik, ansættelseskontrakter, menneskekendskab ? og alt sammen sat i scene med anekdoter og et snert af humor, der holder læseren fanget.

Et vigtigt element i markedsføring er at kende varen, i dette tilfælde er varen dig selv! Mange sjove og grænseoverskridende opgaver og situationer, som du selv kan afprøve i praksis, giver dig fuld kendskab til varen, nu skal den bare sælges.

Bogen henvender sig til alle, der vil have et job også dig, der allerede har arbejde, men gerne vil afprøve nye muligheder eller gøre en indsats for at udvikle dit ansættelsesforhold til noget nyt og bedre.

Bare klø på ? der ligger måske et nyt og spændende liv og venter på dig!

Bent Schiødte Jørgensen er kendt for bestselleren Jobsøgningsteknik. Hans store erfaring bunder bl.a. i ophold på kostskole i Zimbabwe, sergent i Flyvevåbnet, kontor-, personale- og administrationschef hos Nestlé og Brødrene Gram, uddannelse som erhvervsøkonom, MDM, med speciale i markedsføring og personaleadministration, arbejde som headhunter, og kursusleder i jobsøgning og forhandlingsteknik.

Info om e-bøger
En e-bog er en særlig PDF-fil, som du kan udskrive eller læse på din computer med gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

e-bogen koster ca. DKK 40,00 – Læs mere og køb e-bogen her

hæftet koster ca. DKK 149,00 – Læs mere og køb hæftet her


Sideantal: 175
Indbinding: E-bog
Udgivet af: Forlaget Globe
Udgivet: 01-01-2006
ISBN-10: 8779004083
ISBN-13: 9788779004085

Anmeldelser / Kommentarer

Her kan du skrive en kommentar eller en anmeldelse af artiklen

Hvis du ønsker at få vist dit billede eller jeres logo sammen med kommentaren/anmeldelsen, så anskaf en gravatar!