BlogOmJob.dk

Senest opdateret: 9. marts 2012 af · Kommenter 

Søger du råd og vejledning om jobsøgning, går du med overvejelser om at skifte job, eller søger du blog informationer om job, karriere og arbejdsliv, er BlogOmJob.dk er besøg værd.

På BlogOmJob.dk kan du følge med i hvad der sker på det jobmarkeded, og finde oplysninger om aktuelle værktøjer for jobsøgende, læse om andres oplevelser som jobsøgende, faldgrupper, tips m.m. Blandt værktøjerne finder du gode råd til jobansøgning, om hvordan jobansøgningen bør afspejle dig som person, uddybe dine kompetencer og din personlighed. Kort og godt lærer du at skrive en god ansøgning, som vil åbne døren til jobsamtalen.

Mange virksomheder og rekrutteringsbureauer søger aktivt i CV databaser, i stedet for at annoncere med ledige stillinger. På den måde kan arbejdsgiveren undlade at informere omverden om den ledige stilling og i fred og ro lede efter den helt rigtige kandidat. Derfor bør du altid gøre dig stor umage ved at oprette et online CV, så HR chefer, rekrutteringsbureauer m.fl. har mulighed for at vurdere om det er dine kompetencer de søger.

På BlogOmJob kan du også finde interesante artikler om uopfordrede ansøgninger, og hvorfor det er vigtigt at gøre brug af en uopfordret jobansøgning, til de virksomheder du mener har behov for dine kompetencer.

Når selve jobansøgningen eller den uopfordrede ansøgning er havnet i den korrekte bunke af ansøgninger, er det godt at være forberedt på jobsamtalen. Har din ansøgning gjort et godt indtryk på HR personalet, vil du med al sandsynlighed blive inviteret til en eller flere samtaler, hvor arbejdsgiverens HR personale vil stille yderligere spørgsmål, for at vurdere om du er den rette person til jobbet. På BlogOmJob finder du guidelines og vejledninger om hvordan du forbereder dig til jobsamtalen.

Besøg BlogOmJob og lær at skrive en god ansøgning og hvordan du forbereder dig på jobsamtalen

Anmeldelser / Kommentarer

Her kan du skrive en kommentar eller en anmeldelse af artiklen

Hvis du ønsker at få vist dit billede eller jeres logo sammen med kommentaren/anmeldelsen, så anskaf en gravatar!